13 april 2019: VC Maasdal jubileum feestavond!

VC Maasdal 25 jaar

VC Maasdal is bezig aan haar 25e seizoen en op 1 juni 2019 bestaat de vereniging 25 jaar!
Op 1 juni 1994 fuseerde de volleybalverenigingen uit Wessem (VC Eureka, opgericht in 1970) en Heel (VC Heel, opgericht in 1973). Deze zijn samengekomen onder de naam “VC MAASDAL”.

Nu willen wij dit jubileum natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!
Graag willen wij deze feestelijke gelegenheid samen met alle leden, oud-leden en aanhang vieren.

Datum: zaterdag 13 april 2019
Locatie: Café Zaal De Harmonie, Wallenstraat 7 te Wessem
Aanvang: 20.30u

Om een goede inschatting te kunnen maken over het aantal aanwezigen die avond, willen wij u graag verzoeken om door te geven of en met hoeveel personen u deze avond WEL komt.
Dit kunt u doen door u vóór maandag 1 april 2019 aan te melden middels een e-mail aan activiteiten@vcmaasdal.nl o.v.v. naam/namen.

Hopelijk zien we ons op 13 april en maken we er een gezellige avond van samen!

Oproep:
Heb jij oude foto’s van VC Maasdal (of van VC Eureka & VC Heel)? Stuur ze dan op naar info@vcmaasdal.nl!
Wij verzamelen het komende jaar zoveel mogelijk foto’s van de vereniging welke ook terug te zien zijn op onze feestavond.