Einde volleybalseizoen i.v.m. Corona-virus

Afgelast wegens corona-virus - VC Maasdal

Naar aanleiding van alle maatregelen vanuit de overheid en de volleybalbond (Nevobo) om verdere uitbreiding van het Corona-virus te voorkomen liggen alle volleybal-activiteiten momenteel stil.

Trainingen:
Per direct zijn alle trainingen en andere activiteiten stil gelegd. Daarnaast zijn alle sportaccommodaties op dit moment gesloten.

Competitie en wedstrijden:
Alle competities zijn stilgelegd aangezien het niet haalbaar is gebleken om de competitie op een eerlijke en gelijkwaardige manier tot een goed einde te brengen. Door het stopzetten van de competitie worden er géén teams kampioen. Er is nog géén besluit genomen over de competitie-indeling voor het seizoen 2020-2021. Uitsluitsel hierover volgt binnenkort vanuit de Nevobo.

Meer informatie over de opties voor promotie/degradatie kun je teruglezen op de Nevobo-website: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/coronavirus-en-volleybal-in-nederland

Activiteiten VC Maasdal:
Naast de wedstrijden en trainingen komen de volgende activiteiten helaas te vervallen:

– Paasactie verkoop van 27 maart.
– Feestelijke seizoensafsluiting jeugd en senioren van 18 april.
– Dörpsspel Wessem op 27 april.
– Jeugdkamp op 16 en 17 mei.

Informatie over seizoen 2020-2021:
Achter de schermen gaan we verder met de voorbereidingen voor komend seizoen.

We hopen jullie snel te kunnen informeren over teamindelingen, trainers/coaches voor het volgende seizoen. Wel zal dit wat langer op zich laten wachten dan afgelopen seizoen. Ook is er op dit moment geen mogelijkheid voor een gezamenlijke teampresentatie zoals we vorig jaar georganiseerd hebben.

Voor iedereen: blijf de komende maanden fit en gezond zodat we in augustus fris kunnen starten aan het nieuwe seizoen!

Voor eventuele vragen, mail naar info@vcmaasdal.nl