Géén volleybal t/m 6 april i.v.m. Corona-virus

Afgelast wegens corona-virus - VC Maasdal

Naar aanleiding van het laatste advies vanuit het RIVM en sportkoepel NOC-NSF heeft de volleybalbond (Nevobo) het volgende besloten:

1) Er worden géén volleybalwedstrijden gespeeld. In ieder geval t/m maandag 6 april 2020 zijn alle wedstrijden per direct afgelast.

2) Daarnaast adviseert de volleybalbond verenigingen om zowel trainingen als bijeenkomsten te annuleren.
VC Maasdal sluit zich aan bij dit advies en annuleert daarom per direct alle trainingen en andere activiteiten. In ieder geval t/m maandag 6 april 2020.

De Nevobo houdt ons als club dagelijks op de hoogte van de actuele maatregelen.
Deze zijn ook voor iedereen hier terug te vinden op de website van de Nevobo.

Over het verdere verloop van de competitie is op dit moment nog niets bekend. De volleybalbond moet nog besluiten of er wedstrijden kunnen worden ingehaald en wanneer. Dit zal geheel afhangen van de adviezen vanuit het RIVM de komende tijd. Op welke manier de competities dit seizoen worden afgerond is dus nog onbekend.

3) Als club hebben we helaas moeten besluiten dat de jaarlijkse Paasactie op 27 maart niet door zal gaan.

Mocht de situatie of de maatregelen in de tussentijd veranderen dan zullen we jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.
Ook over de situatie ná 6 april worden jullie zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

We hopen op jullie begrip voor deze situatie.