Stop volleybalcompetitie

Afgelast wegens corona-virus - VC Maasdal

Beste leden,

De nieuwe maatregelen en gedeeltelijke lockdown welke deze avond zijn gepresenteerd door de regering hebben ook grote gevolgen voor de volleybalsport.

In het kort komt het neer op het volgende:

• Stil leggen van de competitie en geen trainingen meer voor de seniorenteams (Heren 1, Heren 2, Dames 1, Dames 2, Dames 3 en recreanten). Trainen met slechts 3 spelers + 1 trainer lijkt ons geen haalbare zaak.
  • Stil leggen van de competitie voor alle jeugdteams (CMV niveau 1 t/m 6). Trainingen van deze teams blijven wél doorgaan aangezien het allemaal spelers zijn onder de 18 jaar.
  • Douches en kleedkamers worden gesloten.

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe lang deze nieuwe regels zullen blijven. Wij zullen jullie blijven informeren wanneer maatregelen worden aangescherpt of juist worden versoepeld en eventueel trainingen weer kunnen worden hervat.

Tot die tijd is er voor de meeste leden de komende tijd dus helaas geen volleybal.

De jeugdteams gaan de komende tijd door met de trainingen, uiteraard volgens de geldende voorschriften die eerder ook al van toepassing waren:

• Blijf thuis bij gezondheidsklachten en/of (milde) symptomen.
  • Thuis omkleden en thuis douchen, kleedlokalen en douches zijn gesloten.
  • Aan ouders de vraag om hun kinderen voor de deur van de sporthal af te zetten en na afloop ook hier weer op te halen. Het betreden van de sporthal op deze manier tot een minimum beperken. Publiek is nog altijd niet toegestaan.
  • Jeugdtrainers: na afloop reinigen en opruimen van de gebruikte materialen (o.a. ballen).

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunnen jullie altijd terecht bij een van de bestuursleden.