VC Maasdal sponsoren?

Sponoren gezocht VC Maasdal

Zoals jullie weten is de sponsorcommissie altijd hard op zoek naar sponsoren die hun steentje willen bij dragen aan onze club. Om ons netwerk van sponsoren nog verder uit te breiden zijn we op zoek naar nieuwe (bord)sponsoren.

Weten jullie iemand die onze club wil sponsoren, geef dan een seintje hierover aan de sponsorcommissie. Of heb je zelf een goede band met deze persoon, dan mag je deze natuurlijk ook zelf benaderen om te vragen of hij/zij een steentje wil bijdragen aan onze vereniging.

Als bordsponsor krijgt het bedrijf een bord van ca. 0,8 x 0,6 meter, met daarop de vermelding van het logo en bedrijfsgegevens, en een vermelding op onze sponsorpagina. De kosten voor dit bord zijn €90,00 per jaar. De periode die een sponsor aan gaat is voor minimaal 3 jaar.

Vragen, meer informatie of een sponsor gevonden? Laat het weten aan onze sponsorcommissie!