Vriendentraining

In de week van 19 dec – 23 dec kunnen vrienden van onze jeugdleden mee komen doen tijdens de trainingen. Onze jeugdleden hebben hiervoor tickets uitgedeeld met daarop de dag en tijd van de training. Het is super leuk om een avondje te volleyballen samen met je vrienden.

Heb jij na deze training zin gekregen om meerdere trainingen mee te doen? Stuur dan een mail naar info@vcmaasdal.nl Je kunt 4x gratis mee komen trainen om te proberen of volleybal echt iets voor jou is. Zet in deze mail je naam, je leeftijd en bij welke trainingsgroep je mee gedaan hebt. Dan zorgen wij ervoor dat je binnenkort mee kan doen!

Leuk voor jou om te weten
We hebben in alle leeftijdsgroepen een trainingsgroep. Iedereen vanaf 5 jaar kan bij ons komen volleyballen. Wil je weten wie er in welke teams spelen? Klik dan hier. Via deze link kun je ook zien op welke dagen deze teams trainen.

Niveau 1 en niveau 2 trainen één keer per week. De andere teams trainen 2x/week.
Je start altijd met een half jaar trainen. Na dat half jaar kun je in overleg met de trainer mee gaan doen met de competitie. Voor de basisschoolleeftijd is dat Cool Moves Volleybal – CMV (CMV niv. 1 – niv. 6). Voor de oudere jeugd is dat de reguliere NEVOBO-competitie.

Heb je nog vragen en vind je de antwoorden niet op de site, dan stuur ons gerust een mail.
Tot ziens op 1 van onze trainingen!

PS: Heb je als ouder ook zin om (weer) te gaan volleyballen? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons per mail weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.