SponsorKliks VC Maasdal

Beste leden,

Graag willen we jullie op de hoogte stellen van het volgende nieuwtje om als club op een zéér makkelijke manier meer sponsorgeld te ontvangen! Je kunt nu zelf (geheel gratis!) voor bijdrages aan onze club zorgen door online je bestellingen te plaatsen via SponsorKliks.

Je kunt dus zelf een financiële bijdrage leveren aan VC Maasdal, zonder dat het jou een cent extra kost!

Dit kan bijvoorbeeld door iets lekkers via Thuisbezorgd te bestellen, maar het kan ook bij grote webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia. VC Maasdal ontvangt hiervoor dan direct een percentage in de clubkas. Super handig! En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Volleybalclub Maasdal ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van VC Maasdal. Voor jou een kleine moeite, voor VC Maasdal levert dit (zeer onmisbare) directe inkomsten op. Je kan dit doen door naar de website van VC Maasdal te gaan en rechts in het menu te klikken op sponsoren à SponsorKliks. Het kan ook door rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com te gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel en maak je bestelling.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Volleybalclub Maasdal. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Volleybalclub Maasdal hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch VC Maasdal weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor VC Maasdal is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert VC Maasdal dus niets op.